Skip to main content

O sajmu

Manifestacija YOUTH FAIR nastala je sa ciljem da se mladima koji dolaze iz oko 70 zemalja sveta, u vreme održavanja muzičkog festivala EXIT, predstavi ponuda iz zemlje i regiona.

Manifestacija se održava uvek 2 dana uoči EXIT-a, u centru grada, sa velikim brojem izlagača, na otvorenom i ovo je prvi sajam omladinskog turizma u Srbiji.

Ono po čemu je sajam jedinstven jeste i činjenica da se održava na otvorenom, da za pristup sajmu nije potrebna ulaznica, a da je obe večeri sajma za posetioce obezbeđen bogat muzički program.

Sajam se održava od 2012. godine i uspešno ga organizuju partneri Turistička organizacija Grada Novog Sada i EXIT.

Svakako da je posle prvih nekoliko godina, mladi tim koji organizuje sajam došao na sjajnu ideju da okupljanjem omladinskih organizacija iz zemlje aplicira za prestižnu titulu, omladinska prestonica Evrope, što smo i upeli uz podršku Grada Novog Sada.

Novi Sad je ove godine Omladinska prestonica Evrope i ove godine će se 02. i 03. jula na Trgu slobode i u Katoličkoj porti održati manifestacija po osmi put, sa preko 50 izlagača, uz muzički program i mnoštvo animacija i interakcije sa publikom.

OČEKUJEMO VAS!